Ängelholm Kastanjehöjden StayCay

Här på Kastanjehöjden hyr Ni ett gårdshus med stort vardagsrum, sovrum, sovalkov, kök, tvättstuga och ett uterum. Här kan ni odla själva, njuta av trädgården och bara vara. Välkommen till en ljuvlig och skön känsla… en bit utanför stan.

Ängelholm Kastanjehöjden StayCay: Vardagsrum mot uterum.

Lägenhet i Ängelholm
Antal rum: 1 vardagsrum, 1 sovrum, 1 badrum, tvättstuga samt uterum med altan.
Antal m²: ca. 90
Tillträde enligt överenskommelse
Hyran: 8.750 / månad (inkl. värme, hushållsel och parkering) 


Ängelholm Kastanjehöjden StayCay: Hemestra hos oss! Köket har allt du behöver för fina middagar ’hemma’.

Hyr ett gårdshus i Ängelholm nära till både den mysiga stadskärnan och den fantastiska skånska landsbygden!

OBS: Hyresobjektet uthyres möblerat / delvis möblerat och är tillgänglig från höst 2022.


Ängelholm Kastanjehöjden StayCay

En liten ’bonnaväg’ och cykelväg tar dig direkt till Ängelholms stadskärna (20 minuter med cykel eller 7 minuter med bil)! 


 Njut av den fria landsbygdskänslan!

Ängelholm Kastanjehöjden StayCay: Mysig sovalkov

Nordvästra Skåne som bäst!
Hyr vår mysiga gästlägenhet i Ängelholm. Vi har nära till både hav och insjöar.
Lägenheten ligger i en lugn by utanför Ängelholm. Den är på ca 90 kvm och består av allrum, kök, ett separat sovrum och ett badrum med dusch och wc. I sovrummet finns en dubbelsäng (180 cm) och allrummet har en sovalkov med bekväm bäddsoffa.


Ängelholm Kastanjehöjden StayCay

I hyran ingår en trädgård med gräsmatta, häck och odlingsbäddar. Trädgården ska skötas av hyresgästen och vi önskar därför hitta en hyresgäst med trädgårdsintresse.


Närmaste havsbad: Ängelholm (5 km), närmaste insjö Västersjön (1 km). Vi har nära till många fina sevärdheter och i området finns flera golfbanor, vandringsleder och klättringsmöjligheter.


Max 2 personer. Rökfritt. Kan diskutera husdjur.


Ängelholm Kastanjehöjden StayCay: Vy över matplats, vardagsrum och hall mot sovrum.

Ängelholm Kastanjehöjden StayCay: Vägg mellan hall och sovalkov.

Ängelholm Kastanjehöjden StayCay

Gårdshuset ligger fritt men i anslutning till ägarnas boningshus. På gården kan du om dagarna möta familjen, eller familjens hund Alma (jättesnäll dvärgschnauzer) eller katten Maja som gillar att ta sig friheter såsom katter gärna gör.

Gårdshuset ligger fritt men i anslutning till ägarnas boningshus med hunden Alma.

Gårdshuset är ombonat med generösa och luftiga ytor med en matplats för 6-8 personer. Från matbordet och uterummet har Ni en magnifik utsikt över det skånska landskapet, böljande sädesfält och Kullaberg i fjärran.

Boendet erbjuder fria lånecyklar, (2 herrcyklar, 2 damcyklar, 1 barncykel 20 tum) samt cykelvagn. Klassisk träskrinda för strandutflykter finns att låna liksom picknickgrill och givetvis klotgrill för sköna sommarkvällar (grillkol står Ni för själv).


Om Ni är intresserad av att hyra lägenheten eller få mer information om den kontakta Maija på StayCay. Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt.


Långtidsuthyrning

Om du vill ansöker om att hyra Ängelholm Kastanjehöjden StayCay, på långtidsuthyrning, fyll i nedan formulär. Använd fältet message för att beskriva dig själv och de andra som du vill ska bo i huset med dig. När du har skickat in ansökan, kommer vi att kontakta dig för en eventuell visning.Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt.