Ängelholm Kastanjehöjden StayCay

Här på Kastanjehöjden hyr Ni ett gårdshus med ett sovrum, sovalkov, stort kök och ett uterum. Här kan ni äta, läsa, vila och bara vara. Välkommen till en ljuvlig och skön känsla… en bit utanför stan.

Hyr ett gårdshus i Ängelholm nära till både den mysiga stadskärnan och den fantastiska skånska landsbygden?

Vill Ni hyra ett gårdshus i Ängelholm nära till både den mysiga stadskärnan och den fantastiska skånska landsbygden? Gästhuset har inglasat uterum och en tillhörande altan med utsikt över landsbygden och Kullaberg i horisonten.

Här kan du med fritt WiFi spela din favoritmusik utan att det stör någon!

En liten ’bonnaväg’ och cykelväg tar dig direkt till Ängelholms stadskärna (20 minuter med cykel eller 7 minuter med bil)! 

 Njut av den fria landsbygdskänslan!


Gästhuset på Kastanjehöjden i Ängelholm:
Antal rum: 1 sovrum, 1 sovalkov, 1 badrum med dusch, 1 uterum med altan, vardagsrum och kök
Antal m²: 65 

Boendet har AC som får nyttjas fritt under varma sommardagar. Hyresobjektet uthyres möblerat

Mysig sovalkov
Vardagsrum mot uterum.
Vy över matplats, vardagsrum och hall mot sovrum.
Väg mellan hallen och sovalkov.
Hemestra hos oss! Köket har allt du behöver för fina middagar ’hemma’.

Gårdshuset ligger fritt men i anslutning till ägarnas boningshus. På gården kan du om dagarna möta familjen, eller familjens hund Alma (jättesnäll dvärgschnauzer) eller katten Maja som gillar att ta sig friheter såsom katter gärna gör.

Gårdshuset ligger fritt men i anslutning till ägarnas boningshus med hunden Alma.

Gårdshuset är ombonat med generösa och luftiga ytor med en matplats för 6-8 personer. Från matbordet och uterummet har Ni en magnifik utsikt över det skånska landskapet, böljande sädesfält och Kullaberg i fjärran.

Det finns gott om golfbollar för den som vill öva chippar och korta pitchar på gräsytan bakom logen. Enkelt chippingnät finns att tillgå.

Det finns många gömda pärlor ute på landet och det lönar sig att söka sig en bit ut från city. Här kan gästerna njuta av både pulsen i Ängelholms mysiga stadskärnan och landsbygdens lugn och frihet. 

Några tips på äventyr i närområdet:

– Bengts Bison (www.bengtsbison.se), 7 km.

– Lavéns Ridskola där Ni kan boka ridlektioner oavsett ridnivå (2 km). Hon har ingen hemsida. Ni kan hitta mer info på deras Facebook sida, sök på Lavéns ridskola eller ring Ann på 070-7206091.

-Gruvan i Nyvång (ca 1,5 mil) och Tranarps äppelodlingar, ca 1 mil bort (gårdsbutik på höst och vinter).

– Fiska i Rönneå, ca 5 km. Kör mot Ellenbergavägen 289 och sväng vänster direkt efter att ni har kört över Rönneå. Här finns en liten rastplats med vindskydd och här får man fiska. 

– Paddla på Rönneå (Stisses kanotuthyrning, www.paddlakanot.nu).

– Åk skridskor (öppet året runt) i Akademihallen Catena Arena vid Lindab Arena (medtag skridskor), 6 km.

– Sandstranden vid Råbocka camping, 7,5 km. 30 min med cykel i ”lagom takt” eller 11 min med bil.

– Shopping och sightseeing ”På Stan” i Ängelholm stadskärna, 4,6 km (www.engelholm.com)

– Hembygdsparken i Ängelholm, 6,6 km (www.engelholmshembygdspark.se)

Golfbanor i närheten; Lydinge golfklubb, Ängelholms golfklubb, Åkagårdens golfklubb, Söderåsens golfklubb, Mölle golfklubb, Arilds golfklubb, Allerums golfklubb.

Boendet erbjuder fria lånecyklar, (2 herrcyklar, 2 damcyklar, 1 barncykel 20 tum) samt cykelvagn. Klassisk träskrinda för strandutflykter finns att låna liksom picknickgrill och givetvis klotgrill för sköna sommarkvällar (grillkol står Ni för själv).

Om Ni är intresserad av att hyra lägenheten eller få mer information om den kontakta Maija på StayCay. Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt.

Välkommen att hyra Ängelholm Kastanjehöjden StayCay, en bit utanför stan.

Om du vill ansöker om att hyra Ängelholm Kastanjehöjden StayCay, på långtidsuthyrning, fyll i nedan formulär. Använd fältet message för att beskriva dig själv och de andra som du vill ska bo i huset med dig. När du har skickat in ansökan, kommer vi att kontakta dig för en eventuell visning.

Långtidsuthyrning


Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt.