Ängelholm Rönne StayCay

Letar du efter ett bekvämt boende? Hyr detta charmiga 3 sovrums hem med kök och badrum, beläget mitt i natursköna omgivningar på landsbygden. Du har nära till både ishallen och centrala Ängelholm. Detta boende har en separat ingång och en egen trädgård. Vi erbjuder ett tryggt hyresavtal, så du kan njuta av denna underbara plats tillsvidare.

Kontakta oss idag för att hyra ditt drömboende!

Området är känt som Vilhelmsfält och är ett lugnt och barnvänligt bostadsområde i utkanten av centrala Ängelholm och nära till Catena Arena.

Highlights

Ängelholm Rönne StayCay
Uthyrs: omöblerat 
Antal rum: 3 sovrum, 2 badrum med tvättmaskin, 1 vardagsrum, kök, och matsal
Uthyrnings period: Tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse 
Hushålls el, uppvärmning, varmvatten och bredband/tv betalar hyresgästen själv för
Hyran: 9.900 / inklusiv vatten + avfall


3 Sovrum

Om området

Södra Ängelholm är en idealisk plats att kalla hem med ett strategiskt läge – med närhet till både lantliga områden och centrum. Med sitt natursköna läge och närhet till staden erbjuder detta område det bästa av båda världar.

Allmän information:
Södra Ängelholm är känt för sin charmiga och mångfacetterade arkitektur. Här hittar du en mängd olika bostadsalternativ, från moderna lägenheter till pittoreska villor. Området präglas av det öppna landskapet och grönområden, vilket ger en avkopplande atmosfär.

Kommunikation:
För pendlare och resenärer är det enkelt att ta sig till motorvägen och tågstationen i Ängelholm. Dessutom finns det välplanerade bussförbindelser och ett huvudstråk för gång och cykelbana som gör det smidigt att ta sig runt i Ängelholm och dess omgivningar.

Närliggande tjänster:
Det finns gott om bekvämligheter inom räckhåll. Livsmedelsbutiker, restauranger och caféer erbjuder en mängd olika upplevelser. För familjer finns skolor och förskolor i nära området, vilket gör det till en utmärkt plats för barnfamiljer.

Missa inte chansen att bo i en charmig del av Ängelholm samtidigt som du njuter av modern bekvämlighet. Boka en visning idag och upplev denna unika lägenhet!

För förfrågningar och visningar, kontakta oss på StayCay Service med nedan kontaktformulär

Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt.