Båstad Entré StayCay

Hyr ett nytt hus i Östra Karup, som är Bjärehalvöns entré, huset är under uppförande med möjlig inflyttning redan host 2023! Hyresgästen kommer att bo nara naturreservat och Äppelgårdens golfbana som bara ligger en kort promenad från området. 

Östra Karups förskola består av fem avdelningar varav tre avdelningar med de yngre barnen, två avdelningar med de äldre barnen.

Båstad Entré StayCay

Båstad Entré StayCay är en enplanshus på cirka 110 m2 med egen carport och förråd i Öster Karup.

ca 100 kvm 1-plans 4rum & kök. Carport, förråd, altan och egen trädgård


Välplanerade hus som består av 3 sovrum och kök med öppen planlösning till allrum. 2 Badrum med dusch och separat tvättrum. Stor terrass på gavel och snart egen gräsmatta. 5 minuters promenadavstånd till Östra Karups förskola och 5 minuters körning till supermarket Willys.Tågstation når du på 10minuter med bil.

Hyra: 13.800 / mån är en Kallhyra. Eget elabonnemang erfordras. Vatten- och sophämtningsavgifter ingår.

Möjlighet till uppkoppling till befintligt fibernät.


Husett har genomgående modern standard och väl genomtänkt planlösning med 3 sovrum och 2 badrum, vilket gör att Båstad Entré StayCay passar många familjekonstellationer. Trädgården vetter i väster för perfekt solläge.

Modernt kök med kyl och frys, inbyggd kolfilterfläkt, induktionshäll samt inbyggnadsugn och diskmaskin.

Två stycken badrum med svarta klinkergolv med komfortvärme, ljusa väggar i vitt kakel. Tvättställ med tvättställsskåp, badrumsskåp med spegel och infälld ledbelysning. Duschhörna med glasdörr och takdusch.

Intill det stora badrummet finns även ett praktiskt tvättrum med tvättmaskin och torktummlare.

Vill du Hyra ett hus med StayCay?

Om du vill ansöka om att hyra Båstad Entré StayCay, fylla i formuläret nedan. Använd fältet meddelande för att beskriva dig själv och de andra som du vill ska bo i huset med dig. När du har skickat in ansökan, kommer vi att kontakta dig för en eventuell visning.

Mer info om långtids uthyrning av huset i Östra Karup:
Antal rum: 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, kök, carport och forråd 
Antal m²: 114
Hyra: 12.000 kr / månaden

Hyresobjektet uthyres omöblerat och är tillgänglig för långtidsuthyrning från Snarast möjligt

För att bli hyresgäst hos StayCay krävs det att du är över 18 år och att du har en inkomst som täcker hyran med marginal. Du skall inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden. Utöver det försöker vi hitta hyresgäster som passar in i huset tillsammans med de andra hyresgästerna / hyresvärdarna.

Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt.