Båstad Havsbad StayCay

Semesterhus vid stranden! Här hittar du ett hus att hyra för alla som älskar långa promenader längst med stranden. Du kommer att bo nära natur och smultronställen som bjuder på upplevelser för hela familjen.

Båstad Havsbad StayCay

Trevligt och rymligt sommarhus i utkanten av Båstad bara 200 meter från Hemmeslövs strand.

Båstad Havsbad StayCay

Huest i Hemmeslöv: Båstad Havsbad StayCay
Antal rum: 1 sovrum plus sovloft, 2 badrum, vardagsrum, kök, uteplats, gästhus med 3 sovplatser och badrum
Antal m²: 146 kvm
Hyra: 50.000 kr / vecka

Hyresobjektet uthyres möblerat och är tillgänglig från juni 2021. Cirka 10 minuters cykelväg till Båstad Tennisanläggning

Båstad Havsbad StayCay: Sovrum 1
Båstad Havsbad StayCay: Sovloft med 1 säng.

Det finns 3 sängplatser inne i huset + 2 sängplatser i gäststuga som ligger i anslutning till huset.

Båstad Havsbad StayCay: Gästhus med egen badrum.


Gäststugan har egen dusch och toalett. Öppen planlösning, uteplats, öppen spis, trädäck, samt stor trädgård i söderläge.

Pris och Kalender

ID unknown.

Reservera

Reservera Din plats nära stranden på Båstad Havsbad StayCay redan nu med kalendern! Varje boende är unikt och det är därför vi på StayCay har en unik kalender och pris profil på varje uthyrningsobjekt. Ovan hittar du Båstad Havsbad StayCay kalender med lediga dagar och pris på just Dina utvalda semesterdagar. När du skickar en förfrågan om att boka från kalender kommer datumen Du önskar att reserveras under tiden vi på StayCay förbereder din fråga.

Galleri

Bokning

Om du är intresserad av att hyra huset i Hemmeslöv eller få mer information kan Du kontakta Maija på StayCay. Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt. När du skickar en förfrågan om att boka från kalender kommer datumen Du önskar att reserveras under tiden vi på StayCay förbereder din fråga.

Mer information

Täcken och kuddar finns, lakan och handdukar måste medtagas.

Båstad Havsbad StayCay