Båstad Kastanje StayCay

Upptäck historiens charm i hjärtat av Båstad Västra – Vårt hus är uppdelat i två lägenheter och nu har du chansen att hyra den ena.

Träd in i det förflutna med en touch av modern lyx i vår nyligen renoverade fyrarumslägenhet, belägen i det historiska Båstad. Huset ligger bara ett stenkast från den ikoniska Lejongrapstrappan och den fantastiska Skånegården. Båstad Kastanje StayCay är en förtrollande fastighet som erbjuder en unik blandning av 1900 talets charm och nutidens bekvämlighet.

Bo mitt bland Båstads historia och njut av de intrikata detaljerna och tidlösa arkitekturen i denna lägenhet. Med en noggrant bevarad fasad och smakfullt moderniserade interiörer kommer du att uppleva det bästa av två världar.

Highlights

Båstad Kastanje StayCay
Uthyrs: omöblerat 
Antal rum: 2 sovrum, 1 badrum med tvättmaskin, 1 vardagsrum, kök och matsal
Uthyrnings period: Tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse 
Hushålls el, uppvärmning och bredband/tv betalar hyresgästen själv för
Hyran: 12.900 / månad (inklusiv vatten + avfall)


Nyrenoverad

Nyrenoverad lägenhet med historisk elegans Båstad Kastanje StayCay lägenhet har genomgått genomtänkta renoveringar för att erbjuda all bekvämlighet i modern livsstil. Från det stilrena köket med moderna apparater till det nya badrummet med noggranna och vackra detaljer.

Vackra originaldetaljer som har vårdats med kärlek, såsom trägolv och eleganta fönster, skapar en tidlös atmosfär i denna lägenhet.


Två Sovrum

Med två mysiga sovrum är denna lägenhet perfekt för ett par som söker extra utrymme. Du kommer att hitta gott om plats att koppla av, varva ner och skapa långvariga minnen.


Utomhusparadis

Njut av den fridfulla trädgården, oavsett om det är att dricka ditt morgonkaffe på terrassen eller arrangera en kvällsgrillning i trädgården. Detta är din oas i stadens hjärta. Med enkel tillgång till bussen och gångavstånd till centrum, tennis, hamnen och stranden. Ett boende för livsnjutare.


Toppläge

Västra delen av Båstad är känt för sin charmiga atmosfär och närheten till lokala sevärdheter. Promenera till Lejongapstrappan för hisnande utsikter eller utforska de närliggande affärerna, restaurangerna och kulturella centrumen.


Missa inte chansen att bo mitt bland Båstads historia samtidigt som du njuter av moderna bekvämligheter. Boka en visning idag och upplev magin hos denna unika lägenhet!

För förfrågningar och visningar, kontakta oss på StayCay Service med nedan kontaktformulär

Välkommen hem till Båstads västra del

Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt.