Båstad Malen StayCay

Har du blivit förälskad i Båstad? Båstad Malen StayCay är ett charmigt hus som ligger mycket centralt och är fullt utrustat med alla bekvämligheter. Det finns fyra sovrum och passar bra för en familj eller kanske en mormor och morfar som vill kunna bjuda hem barnbarnet för att sova över. Njut av allt Båstad har att erbjuda på dagen för att sedan komma hem till ett otroligt hemtrevligt hus med en mysig bakgård för att ta det lugnt på kvällen.


Malen StayCay

Highlights

Sovrum: 4
Uthyrs: Långtids från 1 september – 15 juni
Hyran: kallhyran 13.500 / månad

Uthyrs möblerad 

Kontakta Maija Rampe 0730-636 177


Sovrum Malen StayCay

Upptäck praktiskt boende i vårt fantastiska 4-sovrumshus till uthyrning. Med fyra sovrum finns det gott om plats för hela familjen, arbetsrum eller gästrum. Oavsett om du behöver utrymme att växa, arbeta eller umgås erbjuder detta hem den perfekta lösningen för din livsstil. Välkommen till ett bekvämt och rymligt boende.

Samlingsplatser Malen StayCayBåstad Malen Bildgalleri


Om området

Allmän information: Malen i Båstad – Där Charm Mötas av Kustens Skönhet

Malen i Båstad är känt för sin pittoreska och varierande arkitektur. Här finner du ett rikt utbud av bostäder, från moderna lägenheter till charmiga villor. Husen i området kännetecknas av stora trädgårdar och närhet både till havet och stadens centrum, vilket skapar en atmosfär perfekt för Dig som söker en enkelt vardag.

Malenbadet som ligger centralt i Båstad och nära Båstad Malen StayCay

Kommunikation:
För pendlare och resenärer är det smidigt att ta sig runt. Väg E4 och Båstads tågstation erbjuder utmärkta förbindelser till andra platser i regionen. Dessutom finns välplanerade busslinjer och huvudcykelvägar som gör det enkelt att utforska Malen och dess omgivningar.

Närliggande tjänster:
Närområdet erbjuder en mängd bekvämligheter inom bekvämt räckhåll. Här hittar du livsmedelsbutiker, restauranger och caféer som ger dig en smakfull upplevelse. För familjer finns skolor och förskolor i närheten, vilket gör Malen till en idealisk plats för barnfamiljer.

Malen i Båstad är mer än bara en plats att bo på; det är en livsstil. Med en harmonisk balans mellan närheten till kusten och natursköna omgivningar erbjuder detta område det bästa av skånskt boende


Intresseanmälan

Om du önskar mer information om uthyrning av Båstad Malen StayCay, på långtidsuthyrning, fyll i nedan formulär. Använd fältet för att beskriva dig själv och de andra som du vill ska bo i huset med dig. När du har skickat in ansökan, kommer vi att kontakta dig för en eventuellt telefon möte.

Möjlighet till en perfekt Staycation