Båstad Östra Karup StayCay

Nyproducerade enplanshus på bra läge i Östra. På naturskönt lägen intill Hallandsåsens norra sluttning expanderar nu Östra Karup mot Båstad. Nu finns möjlighet att hyra en modern enplansvilla med carport och förråd redan under 2021.

Välkommen att hyra ett nytt och lättskötta hus på strategiskt och bekvämt läge!

Båstad Östra Karup StayCay är en enplanshus på cirka 114 m2 med egen carport och förråd. Husett har genomgående modern standard och väl genomtänkt planlösning med 3 sovrum och 2 badrum, vilket gör att Båstad Entré StayCay passar många familjekonstellationer. Trädgården vetter i väster för perfekt solläge.

Modernt kök med kyl och frys, inbyggd kolfilterfläkt, induktionshäll samt inbyggnadsugn och diskmaskin. 

Två stycken badrum med svarta klinkergolv med komfortvärme, ljusa väggar i vitt kakel. Tvättställ med tvättställsskåp, badrumsskåp med spegel och infälld ledbelysning. Duschhörna med glasdörr och takdusch. 

Intill det stora badrummet finns även ett praktiskt tvättrum med tvättmaskin och torktummlare.

Mer info om långtids uthyrning av huset i Östra Karup:
Antal rum: 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, kök, carport och forråd 
Antal m²: 114
Hyra: 12.000 kr / månaden

Hyresobjektet uthyres omöblerat och är tillgänglig för långtidsuthyrning från 1 april 2021.

Vill du Hyra ett hus med StayCay?

Om du vill ansöka om att hyra Båstad Östra Karup StayCay, fylla i formuläret nedan. Använd fältet andra detaljer för att beskriva dig själv och de andra som du vill ska bo i huset med dig. När du har skickat in ansökan, kommer vi att kontakta dig för en eventuell visning.

För att bli hyresgäst hos StayCay krävs det att du är över 18 år och att du har en inkomst som täcker hyran med marginal. Du skall inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden. Utöver det försöker vi hitta hyresgäster som passar in i huset tillsammans med de andra hyresgästerna / hyresvärdarna.

Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt