Båstad Rektor StayCay

Välkommen att hyra ett hus i Båstads centrum nära till hamnen, skolor och havet. Här kan Du hitta en bra plattform att ta avstamp ifrån. En plats Du kan använda som utgångspunkt för att upptäcka livet som åretruntboende.

Båstad Rektor StayCay

Vill Ni hyra ett hus i Båstad nära till både den mysiga stadskärnan och den fantastiska skånska landsbygden? Huset har både en underbar veranda och fin trädgård. Det ligger bara 200 meter från Båstads strandpromenad.

Hyresobjektet uthyres möblerat och är tillgängligt från:
1 oktober 2021

Mer om uthyrning av huset Båstad Rektor StayCay:
Antal rum: 2 sovrum, 1 badrum och gäst toalett, vardagsrum, kök, och veranda
Antal m²: 125
Hyra: 12.000 kr/månad

Båstad Rektor StayCay: köket

Båstad Rektor StayCay: hall /vardagsrum

Båstad Rektor StayCay: vardagsrum

Båstad Rektor StayCay: Sovrum 1 av 2

Båstad Rektor StayCay: Sovrum 2 av 2

Båstad Rektor StayCay: Badrum

Om Du är intresserad av att hyra huset eller få mer information kontakta Maija på StayCay. Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt.

Bildgalleri


Båstad Rekor StayCay

På Bjäre finns det många platser att bo på med väldigt olika karaktär men inte så många nära centrum och skolor. Detta är en otroligt bra möjlighet för Dig som vill prova på livet i Båstad innan Du investerar i ett eget hus.


Att vara hyresgäst hos StayCay

För att bli hyresgäst hos StayCay krävs det att du är över 18 år och att du har en inkomst som täcker hyran med marginal. Du skall inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden. Utöver det försöker vi hitta hyresgäster som passar in i huset.