Bjäre Smultronställe StayCay

Hyr ett svårslaget hus i Hov bara 5 km från Hovs Hallar. Njut av en värmande stund på altanen i kvällsolen. Huset har 3 sovrum, 2,5 badrum och ett perfekt kök för matglada gäster.

Ett modernt hem nära till golfbanor, vackra stränder, cykel- och vandringspår.

Hemmet hittar du mellan Torekov och Båstad, vilket möjliggör för dig att upptäcka och njuta av det bästa i södra Sverige. Här hittar du bra vadnringspår, med det närmsta direkt vid husets baksida. ‘Bjäre’ har en unik historia kopplad till de rika åkermarkerna åen och klippor. Området är fullt av bronsådermonnument och erbjuder de bästa cykel- och vandringsspåren. Om du letar efter golfbanor eller underbara måltider är det här rätt val för dig.

Vy över Hovs krka, byggt tidigt 1800-tal.

Gästerna kommer njuta av att spendera dagen på en av ‘Bjäres’ alla gårdsbutiker och handla färska och ekologiska ingredienser. Allt går att hitta för att göra fantastiska middagar i det fina köket. Med kreativitet kommer ni kunna njuta av ekologiskt kött, frukter, grönsaker, fisk och skaldjur. Vill ni ha hjälp med att hitta ‘Bjäres’ små skatter är det bara och kontakta oss.

Ett stort, öppet och social plats för nätter hemma.

Avslappnat och väldesignat kvalitehem att njuta av. Er familj kommer snabb finna sig bekväma och trivas i de privata sovrummen och badrummen.

Enkelhet och perfektion är konceptet som har inpererat det här moderna hemmet. Ett soligt master bedroom.
Två stora badrum och ett gästbadrum.
Ett stort badrum som erbjuder en möjlighet att direkt nyttja tvättmaskin, torktumlare, strykjärn och strykbräda.
Ett varmt bad kan vara möjligheten till ett staycation spa eller en daglig rutin för små barn.
Gästbadrumet ger en lekfull känsla av färg och värme.

Nut av mysiga kvällar på altanen eller vid kaminen. Hemmet är perfekt för hemestrar. Njut av din StayCay med oss.

Huset ger tillgång till en stor utemiljö.

Naturligt ljus betraktas som en av de viktigaste aspekterna i harmoni. Hemmet har stora fönsterdörrar som släpper in maximalt med ljus, samtidigt som det öppnar upp mellan inne och ute.

Hemmet är fullt utrustat för en längre sommarsemester. För att uppmuntra till maximalt lugn, erbjuder vi rabbat för 14+ vistelser. 

Njut av ett väldesignat skandinaviskt hus! Hemmet är ett perfekt exempel på arkitektur som korresponderar med sin naturliga miljö. Huset är möjligt att hyra under alla skollov, höst, jul, påsk och sommar.

Pris:
1 vecka – 12.000 SEK

Rabbat för längre vistelse (14+ nights). Kontakta Maja för mer information, 0046 730 636 177 eller maija@staycay.se. Följ StayCay på Facebook eller Insta @staycay.se.

Naturen. Lyssna, slappna av och bli inspirerad av att bara vara.

SkiStar ochEricsson Open i Båstad.
Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt.
Beach about 10 minutes drive from the villa.

Använd rabattkod BjäreStayCay vid betalningen
10% rabatt (minimum 14 nätter)

Sök pris och lediga tid i kalender

september 2019
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
Available Fully booked