Förslöv Längan StayCay

Hyr en skånelänga i Förslöv nära Vejbystrand och stranden. Ett härligt boende i två plan med trevlig uteplats. Du hyr två sovrum, matsal/lekrum/sovrum, vardagsrum, kök och en fin trädgård.

Förslöv Längan StayCay

Vill du hyra ett litet gårdshus i Förslöv med en ljuvlig trädgård? Huset har två stora sovrum på ovanvåning med möblerad hall i mitten.

Gårdshus i Förslöv:
Antal rum: 2 sovrum (eller 3), 1 badrum, vardagsrum och kök
Antal m²: cirka 65 
Hyra: 8.500/månad
Hyresobjektet uthyres möblerat

I markplan finns tvättstuga, hall, toalett med dusch, kök, vardagsrum och lekrum/sovrum/matsal.

Sovrum/matsal eller lekrum.
Förslöv Längan StayCay

Är det Du som drömmer om att provbo i Skåne? Om Du vill ta steget eller vill göra en förändring är Du välkommen att flytta till oss och en plats som jag upplever som lantlig.

Uppvärmning med pellets och direktverkande el.

Området

Huset ligger i barnvänligt område med insynsskyddad trädgård med närhet till skog och strand. I närheten finns matbutik, skolor/dagis, busshållsplats, vårdcentral och golfbanor.

Vi önskar hyra ut under en längre period 2-4 år och i första hand söker vi ett par som letar efter ett hyresobjekt. Uppsägningstid enligt överenskommelse. Krav på fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Husdjur är välkomna.

Bokning

Om du är intresserad av att hyra huset Förslöv Längan StayCay eller få mer information kan Du kontakta Maija på StayCay. Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt.

Förslöv Langan StayCay