Hålehallstugan

Vid Friluftsfrämjandets stuga i Hålehall finns flera möjligheter till stärkande skogspromenader. Från Hålehallstugan kan du hittar 3 olika vändringsslingor (3 km, 5 km eller 11 km). Vändringslederna följer stigar och småvägar i delvis kuperad terräng och beskrevs som lätta/medelsvåra.  Det finns andra fina små leder att vandra eller cykla på. Bara ett stenkast från huset ligger en liten porlande bäck. Café Killbröd kommer du till på en 20 minuters promenad.

Pris 2018
Alla priser för uthyrning av stugan är utan städning, du förväntas städa stugan själv om inte avtal med StayCay är att betala för städservice.

3 500: – SEK / natt
15 000:- SEK / vecka

Stugan kan också hyras per dag / utan att sovstugan:
2 500: – SEK
OBS: 1 500: – SEK skoluthyrning där skolan är fakturamottagare

Kontakta Maija idag med information om din grupp och vad ni ska göra när ni hyra stugan. Jag kommer att kontakta dig för att bekräfta tillgängligheten, hyresavtalet, våra hyresvillkor och betalningsinformation.

Ljusinsläpp i bokskogen gör att det växer en unik markvetegationen. Runt om Hållehallstugan kan du hitta näringsrikare områden med rara växter. Man kan också uptäcker spåren på förhistorisksöder söder om Hålehallstugan. Här finns fornåkrar i form av terrasserade åkerytor och små stensamlingar som kallas röjningsrösen. Några tror att dessa stensamlingar kommer från järnåldern eller under vikingatiden.

Hålehallstugan har varit en speciell plats i många generationer. När du besöker området hittar du ofta någon som vill berätta historien om ungdomslägret som de deltog i stugan eller födelsedagsfestet som de firade. Kanske har du haft tur att besöka en söndag när våffelstället var öppet? StayCays mål med uthyrning är att behålla den traditionen och lägga till extra service för gästerna.

Genom StayCay har gästerna möjlighet att hyra denna mysiga stuga för ungdomsläger, gruppbyggnad, gruppvandring eller cykelturer, familjeföreningar, födelsedagsfester eller bröllop, samtidigt som du lägger till en professionell uthyrningsupplevelse och / eller lägg till -Service som städning, planering, sängkläder och köp av ved.

Stugan erbjuder ett fullt utrustat kök och matsalen kan servera 60 gäster. Stugan har ett fantastiskt wrap-around däck där du också kan äta med mindre grupper.

I den nedre delen av stugan hittar du sovsallen med 15 våningssängar, två bastu och duschar.

Denna älskade stuga ägs av Ängelholm och Båstads Friluftsfrämjandetett. Förening är mycket aktivt och hjälper till att inspirera alla generationer att vara aktiva och utomhus. Mer information om föreningsprojekten finns på deras hemsida Friluftsfrämjandet.

Du kan nå lodgen från två håll. Det första alternativet är vägen öster från Förslöv mot Margretetorp och den andra är från norr om Förslöv mot Båstad.

Vägen upp till området är vacker och slingrande. Innan du går in på den sista grusvägen till lodgen har du en fantastisk utsikt över delar av Bjäre, Skälderviken och Kullaberg halvön. Vid klart väder kan du också se över Kullahalvön till Öresund och Danmark.

Parkeringen är en kort promenad från stugan. Det finns också några parkeringsplatser vid stugan.

Ta med familjen och utforska spåren och njut av naturen ni kan hitta många olika vilda svamp sorter och bär. Spendera tid och njuta av naturen!

Sök pris och lediga tid i kalender 

december 2018
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
2,500 SEK
31
2,500 SEK
Available Fully booked

Enjoy life, StayCay!

I look forward to seeing you at Hålehallstugan!