Östra Karup Lång StayCay

Underbart hus i Östra Karup (Båstad) blir nu ledigt för långtidshyrning. Bostaden är på ca 113 kvm med entré, kök, 3 sovrum och 2 badrum. Huset har en öppen planlösning med stor uteplats och inhängd trädgård.

Highlights Östra Karup StayCay

Antal sovrum: 3
Storlek: ca 114 kvm
Period: från 1 september – tillsvidare
Hyran: 13.800 

Elförbrukning tillkommer. Vattenburet uppvärmningssystem.
Annat som Internet, tv tecknar hyresgäst engen avtal

Entré: Välkomnande och rymlig entré med goda förvaringsmöjligheter.

Kök: Modernt och fullt utrustat kök som passar perfekt för både vardagsmatlagning och festliga tillställningar.

Sovrum: Tre rymliga och ljusa sovrum som kan anpassas efter dina behov, oavsett om det är för familj, gäster eller arbetsrum.

Badrum: Två fräscha och stilrena badrum, vilket underlättar för familjelivet och gästbesök.

Huset har en öppen planlösning som skapar en härlig känsla av rymd och sammanhållning mellan de olika rummen. Detta gör det idealiskt för både sociala sammankomster och en avkopplande hemmamiljö.

Uteplats och Trädgård:
Utomhus finner du en stor uteplats som är perfekt för sommarens grillkvällar och avkopplande stunder i solen. Trädgården är inhängnad, vilket ger en trygg och säker miljö för både barn och husdjur att leka och utforska.

Sovrum Östra Karup Lång StayCay

Detta hus i Östra Karup erbjuder en unik möjlighet att bo i en naturskön och lugn miljö, med närhet till Båstads alla bekvämligheter och nöjen.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning. Missa inte chansen att göra detta underbara hus till ditt hem!

Intresseanmälan

Om du önskar mer information om uthyrning av Östra Karup StayCay, på långtidsuthyrning , kontakta oss via email och beskriva dig själv och de andra som du vill ska bo i huset med dig. När du har skickat in ansökan, kommer vi att kontakta dig för en eventuellt telefon möte.