Skälderviken

Hyr ut ditt boende i Skälderviken med StayCay!

Vill du hyra boende i Skälderviken? StayCay förmedlar 2 boenden – kontakta oss idag.

Skäldervikens lilla samhälle ligger cirka 5 km från Ängelholm i nordvästra Skåne mellan Bjärehalvön och Kullahalvön. Ett av det finaste områdena i Ängelholm är Skäldervikens småbåtshamn och Rönne Ås mynning. Hamnkrogen, Klitterhus och Ängelholms strand ligger alldeles intill hamnen. På kanten vid Skäldervikens vatten, med en underbar havs utsikt, ligger Lingvallen. Lingvallen erbjuder träningsläger, lägerskolor och konferenser. Anläggningen ägs av Gymnastikförbundet Syd.

Aktiviteter: Under sommaren är det mycket aktiviteter i Skälderviken. Upplev vattnet runt Skälderviken genom att hyra en båt, paddla kanot, åka vatten skidor / ring eller turistbåten Laxen. Skälderviken ligger nära till Hembygdsparken där det finns djur, lekplats, utomhusteater och Up Zone. Eller kanske du kan gör som cirka 100-tals barn som reser till Skälderviken från hela landet för att delta på Lingvallens gymnastikläger eller Ängelholm Outdoors innebandy fest. Vi på StayCay ser många möjligheter i samband med dessa semestrar i rörelse!

Möjlighet för ett perfekt staycation! Idén är enkel. Hela familjen reser till nordvästra Skåne och hyr ett hus under en veckas tid. Då är det staycay time -tid att vara nära och samtidig uppleva underbara Skälderviken (Vejbystrand, Ängelholm och Bjärehalvön) i en avslappnad miljö. Oändliga möjligheter för ett oförglömligt staycay nära stad, skog och hav!

Skicka ett intresseanmälan och StayCay kommer att svara med prissättning och information om vilka boenden som är lediga och passar dina önskningar.