Skälderviken

 

Hyr ut ditt boende i Skälderviken med StayCay!

Vill du hyra boende i Skälderviken? StayCay förmedlar 2 boende – kontakta oss idag.

Skäldervikens lilla samhälle ligger cirka 5 km från Ängelholm i nordvästra Skåne mellan Bjärehalvön och Kullahalvön.  Ett av det finast område i Ängelholm är Skäldervikens småbåtshamn och Rönne Ås mynning. Hamnkrogen, Klitterhus och Ängelholms strand ligger alldeles intill hamnen. På kanten vid Skäldervikens vatten – med en underbar havs utsikt – ligger Lingvallen. Lingvallen erbjuder träningsläger, lägerskolor och konferenser. Anläggningen ägs av Gymnastikförbundet Syd.

Aktiviteter. Under sommaren är det mycket aktiviteter i Skälderviken. Uppleva vattnet runt Skälderviken genom att hyra an båt, paddlar kanot, åker vatten skidor / ring eller åker med turistbåten Laxen. Skälderviken ligger nära till Hembygdsparken där det finns djur, lekplat, utomhus teater och Up Zone. Eller kanske du kan gör som cirka 100 tals barn som reser till Skälderviken från hela landet för att delta på Lingvallens gymnastik läger eller Ängelholm Outdoors innebandy fest. Vi på StayCay ser många möjligheter i samband med dessa semester i rörelse!

Möjlighet för ett perfekt staycation! Idén är enkelt. Hela familjen reser till nordvästra Skåne och hyr ett hus under en veckas tid. Då är det staycay time -tid att vara nära och samtidig upplever underbar Skälderviken (Vejbystrand, Ängelholm och Bjärehalvön) i en avslappnad miljö. Oändliga möjligheter för ett oförglömligt staycay nära stad, skog och hav!

Skicka ett intresseanmälan och StayCay kommer att svara med prissättning och information om vilken boende är lediga och passar dina önskningar.