Vejbystrand Gård StayCay

Letar du efter en familjesemester till ett lantligt hus utanför Vejbystrand centrum? Hyr en mysig gård som ligger endast några minuter från Vejbystrand med närhet till gårdsbutik och lanthandel.

Huset har ett fint läge med härlig vy över åkrarna och Bjäres öppna landskap. Perfekt för familjen som vill lämna staden och uppleva livet på landet!

Pool och inhängd trädgård gör detta boendet till en utmärkt familje get-a-way.

Vejbystrand Gårds StayCay: Köket
Vejbystrand Gårds StayCay: Frukost bord vy till vardagsrum.
Vejbystrand Gård StayCay Sovrum 1 av 4
Vejbystrand Gårds StayCay: Sovrum 2 av 4
Vejbystrand Gårds StayCay: Sovrum 3 av 4

Hus på ca 140 kvm med 4 sovrum, 6 sängar, badrum, vardagsrum och kök för veckouthyrning juli / augusti i Vejbystrand, Ängelholms kommun.  

Vejbystrand Gårds StayCay: Vardagsrum

HusKatt att klappa och mata

Katten kom till gården 2019 som omhändertagen och är lite försiktiga men inte rädd. Katten kommer att vara kvar på gården och vi vill hitta en hyresgäst som som kommer på besök som uppskatta chansen att semestra med husdjur.

Titta på vår video för mer inspiration.

Vejbystrand Gård StayCay

Bokning

Om du är intresserad av att hyra huset eller få mer information kan du kontakta Maija på StayCay. Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt. När du skickar en förfrågan om att boka från nedan kalender kommer datumen Du önskar att reserveras under tiden vi på StayCay förbereder din fråga.

Pris och Kalender

maj 2023
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
30
 
31
 
Available Fully booked
Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt.