Vejbystrand Dröm StayCay

Ska ni flytta till Skåne och letar efter ett fantastiskt fint hus att hyra? Nu finns möjlighet att långtidshyra ett drömhus i Vejbystrand som ligger nära havet. Huset är möblerat / delvis möblerat och är ledig från Aug/Sep.

Huset är i nyrenoverat och i fantastiskt skick. Det är 265 kvm stort med 4 stora sovrum, härlig trädgård och tre minuters promenad till stranden och hamnen! Busstationen ligger nära och det finns bra förbindelse till tåget.

Vejbystrand Dröm StayCay: Kök med skafferi och dörr till uteplats

Vejbystrand Dröm StayCay:
Antal rum: 4 sovrum, 1 badrum med dusch, vardagsrum och kök
Antal m²: 265 
Hyra: 17.500

Hyresobjektet uthyres möblerat

Vejbystrand Dröm StayCay: Kök vy mot matsal

Vejbystrand Dröm StayCay: Matsal

Vejbystrand Dröm StayCay: Vardagsrum vy från matsal

Vejbystrand Dröm StayCay: Sovrum 1 av 4

Vejbystrand dröm StayCay: Sovrum 2 av 4

Sovrum 3 av 4

Vejbystrand Dröm StayCay: Sovrum 4 av 4

Vejbystrand Dröm StayCay: Badrum

Vejbystrand Dröm StayCay: Trädgård

Vejbytrand Dröm StayCay: Växthus

Vejbystrand Dröm StayCay: Uteplats

Om du vill ansöka om att hyra Vejbystrand Dröm StayCay fyll i formuläret nedan. Använd fältet meddelande för att beskriva dig själv och de andra som du vill ska bo i huset med dig och skriv även in ett telefonnummer som vi kan kontakta dig på. När du har skickat in ansökan, kommer vi att kontakta dig för en eventuell visning.


För att bli hyresgäst hos StayCay krävs det att du är över 18 år och att du har en inkomst som täcker hyran med marginal. Du skall inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden. Utöver det försöker vi hitta hyresgäster som passar in i huset tillsammans med de andra hyresgästerna / hyresvärdarna.

Möjlighet till en perfekt Staycation