Vejbystrand Gästhus StayCay

Hyr vårt nybyggda gästhus på Falkvägen i Vejbystrand med privat ingång. Huset är perfekt för en weekend get-a-way eller en vecka hemester.

Vejbystrand Gästhus StayCay

Välkommen till Vejbystrand och vårt gästhus med 1 sovrum och sovloft, fullt utrustat kök, tvätt- och diskmaskin och stor uteplats. Gästhuset på 30 kvm, plus sovloft, ligger i Vejbystrand med 5 minuters promenad till stranden. Huset har öppen planlösning med kök och matplats samt separat sovrum. Tak upp i nock och stora fönster gör huset mycket ljust och fint. Huset är möblerat. 

Vejbystrand Gästhus StayCay

Huset är för uthyrning året runt

Vejbystrand Gästhus StayCay

Kök, garderober och badrumsmöbler i hög kvalitet från skånsk tillverkare.

Vejbystrand Gästhus StayCay: Sovrum

Altan på 30 kvm i söder läge

Det är så härligt att kunna addera doften av färsk rosmarin, timjan eller salvia när man grilla. Gästhuset har egen altan med grill, utekök med örtträdgård, matplats och loung möbler direkt utanför dörren.

Sänglinne och Badlakan

Vejbystrand Gästhus StayCay har en dubbelsäng som är 140 cm bredd med ett fluffigt duntäcke av hög kvalitet. På sovloftet finns två 105 cm sängar och två täcken. Sänglinne och badlakan ingår ej i hyran av gästhuset. Vill du hyra sänglinne eller badlakan vänligen kontakta StayCay Service.

Städning

Vejbystrand Gästhus StayCay standard innebär att man städar gästhuset själv efter sig. Oftast finns det möjligheten att köpa städning om man önskar det. Vänligen notera i din bokningsförfrågan om du vill boka städning och / eller sänglinne och badlakan.

Vejbystrand Gästhus StayCay: Sovloft

Du hyr ett exklusivt boende med kök, vardagsrum i öppen planlösning och ett supermysig sovloft.

Vejbystrand Gästhus StayCay:

För barn är en koja en hemlig plats där de kan gömma sig och vara ifred. Vårt gästhus är en lyxkoja för gästerna som vill vara ifrån med närheten till stranden, skogen och lugnet.

Vejbystrand Gästhus StayCay: Badrum med dusch

Huset är utformat i en skandinavisk form med design präglad av hållbarhet, innovation och kvalitet i alla ledd. Vi vill förmedla till Dig en känslan av att vakna upp i ett lyxigt ’home away from home’.

Vejbystrand Gästhus StayCay: Entrén
Vejbystrand Gästhus StayCay: Byggt 2020.

Bokning

Om du är intresserad av att hyra gästhuset eller få mer information kan du kontakta Maija på StayCay. Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt. När du skickar en förfrågan om att boka från nedan kalender kommer datumen Du önskar att reserveras under tiden vi på StayCay förbereder din fråga.

Pris och Kalender

oktober 2021
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
29
 
30
 
31
1,200 SEK
Vejbystrand Gästhus StayCay

Området

I Vejbystrand hittar du vackra sandstränder, skolor, vårdhem, museum och gator fyllda med vackra hem. Vårt samhälle kan erbjuda en aktiv sommar för hela familjen särskilt om du är intresserade av havet, skogen, tennis, simning, rehabilitering eller fotboll.

Vejbystrand är en by i Ängelholms kommun nära havet mellan Kullen och Bjäre halvön.

Du är välkommen att ringa Maija på 0730-636 177 för mer information om uthyrning av gästhuset eller andra uthyrnings objekt i Vejbystrand, Ängelholm och Båstad.