Vejbystrand Harmoni StayCay

Hyr ett klassiskt, ljust och rymligt hus med ett helt nyrenoverat kök från kvalitetstillverkare som håller mycket hög klass. Huset har trägolv genomgående i hela huset och är inrätt med sobra färger, form och material i balans. Naturnära med rymligt trädäck, välskött trädgård och otroliga fina omgivningar. Promenadavstånd till skolan, hav, sandstrand och skog.

Hyresobjektet uthyres delvis möblerat.

Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 4
Sovrum 5

För att bli hyresgäst hos StayCay krävs det att du är över 18 år och att du har en inkomst som täcker hyran med marginal. Du skall inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden.

Vill du hyra ett hus i Vejbystrand nära stranden, skolan och skogen? Huset har en stor balkong med ett orangeri, stort trädäck och fem sovrum!

Mer info om långtids uthyrning av huset i Vejbystrand:
Antal rum: 5 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, matsal, kök, musikrum och orangeri
Antal m²: 240

Uthyrd: Hyresobjektet uthyres delvis möblerat

Bokning

Om du är intresserad av att hyra huset eller få mer information kan du kontakta Maija på StayCay. Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt. 

Vejbystrand
Vejbystrand ligger i Ängelholms kommun i nordvästra Skåne. Här finner du en av Sveriges vackraste sandstränder, öppna landskap, skog och makalös utsikt över havet. Här kan du uppleva ett naturnära liv med vandringsled utanför dörren eller ta cykeln längs kusten. Vejbystrand har fantastisk service som; skolor (förskola – 9:an), vårdhem, bibliotek, mataffär, restaurang, hotel, vandrarhem och vingård.
Om du är intresserad av att leva på en plats som gör det lätt att vara en livsnjutare, kom till Vejbystrand!

Vill du veta mer?

Om du är intresserad av att hyra Vejbystrands Harmoni StayCay eller få mer information om den kontakta Maija på StayCay. Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt.
Uthyres objekt: Vejbystrand Harmonisk StayCay