Båstad Norrviken By StayCay

Välkommen att hyra hos oss och upplev kustlivet på sitt bästa med vår fantastiska 1-rumslägenhet på Norviken By. Njut av lyxen med en öppen planlösning som erbjuder enastående havsutsikt direkt från din vardagsrum. Fördjupa dig i lugn och komfort med ett 1-årskontrakt som lovar en verkligt exceptionell boendeupplevelse.

Missa inte chansen att göra denna havsnära oas till ditt hem.

Vi söker en hyresgäst som önskar ett långtidsuthyrnings kontrakt och erbjuder möjlighet att hyra lägenheten möblerat eller omöblerat. Hyran är en varmhyra där kostnader för uppvärmning, vatten och avfall ingår. Elstolpe kan läggas till mot en extra kostnad. Parkering för 1 bil ingår. Hushållsel, TV och internet bekostas av hyresgästen.


Highlights

Båstad Norrviken By StayCay
Uthyrs: möblerat boende
Antal rum: 1 sovrum, 1 badrum med tvätt och torkmaskin, 1 vardagsrum, kök, och matplats
Parkering  ingår i hyran (möjlighet till elbilladning)
Tillträde enligt överenskommelse
Hushålls el inkl laddning av elbil + bredband/tv betalar hyresgästen själv för
Hyran: 13.200 / inklusiv värme, vatten + avfall

Antal m²: ca 61 kvmUpptäck Norrviken med Båstad Norrviken By Long StayCay

Gömt inom den charmiga staden Båstad är Norrvikens Trädgården en verklig dold pärla som väntar på att utforskas. Med sina grönskande landskap och förtrollande trädgårdar erbjuder Norrviken en pittoresk flykt från vardagens brus.

Nedsänk dig i naturens skönhet när du promenerar genom välskötta trädgårdar prydda med livfulla blommor. De fridfulla havsutsik ger en rogivande bakgrund för en lugn promenad eller ett fridfullt stund av eftertanke.

Området runt Norrvikens Trädgård är inte bara en fröjd för ögonen utan också en knutpunkt för kulturella upplevelser. Utforska konstutställningar, njut av lokala rätter på pittoreska kaféer och låt områdets rika historia förtrolla dig.

Oavsett om du söker avkoppling eller äventyr så tillgodoser denna platsen dina önskningar. Upplev den mix av naturlig skönhet och kulturell charm som gör området till en sann oas i Båstad.
Om du vill ha mer information om långtidsuthyrning av Båstad Norrviken By StayCay, fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi. Använd fältet för att lämna en kort beskrivning av dig själv och de andra som du vill ska bo tillsammans med dig i huset. När du har skickat in uppgifterna kommer vi att kontakta dig för ett eventuellt telefonmöte. För att bli hyresgäst hos StayCay krävs att du är över 18 år och har en fast inkomst utan betalningsanmärkningar.


Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt.