Destination Båstad

Välkommen till Båstad, pärlan vid Sveriges västkust! Om du letar efter en plats som kombinerar naturskönhet, kultur och aktiviteter, då är detta den perfekta destinationen för dig. Här är våra topp 5 rekommendationer för vad du inte får missa när du besöker denna charmiga plats.

Välkommen till Båstad, pärlan vid Sveriges västkust.

Välkommen till Båstad, pärlan vid Sveriges västkust

1. Tennisens Mekka: Båstad är känt som Sveriges tennisparadis, och inget besök är komplett utan att uppleva den legendariska atmosfären på Båstad Tennisstadion. Varje sommar samlas tennisfans från hela världen för att bevittna några av de bästa spelarna i action under Nordea Open. Även om du inte är en inbiten tennisfan är stämningen och upplevelsen svårslagen!

Båstad är känt som Sveriges tennisparadis

2. Sommarliv på Sandstranden: Ta med dig solkräm och badkläder och spendera en dag på Båstads vackra sandstränder. Luta dig tillbaka, koppla av och njut av det kristallklara vattnet och den mjuka sanden. Oavsett om du föredrar att sola, simma eller bara ta en avkopplande promenad längs stranden kommer du att uppskatta den avslappnade atmosfären.

Spendera en dag på Båstads vackra sandstränder

3. Magiska Norrvikens Trädgårdar: Ge dig själv tid att utforska Norrvikens Trädgårdar, en av Sveriges mest spektakulära trädgårdar. Med sina välskötta blomsterarrangemang, grönskande växter och lugnande vattenfunktioner är detta en plats där du kan koppla av och njuta av naturens skönhet i sin renaste form.

Magiska Norrvikens Trädgårdar

4. Promenad eller Cykeltur längs Strandpromenaden: Ta dig tid att utforska Båstads omgivningar till fots eller på cykel längs den vackra strandpromenaden. Med havet på ena sidan och pittoreska små stugor på den andra är detta en avkopplande och njutbar upplevelse för alla åldrar. Glöm inte att stanna till på vägen för att beundra den fantastiska utsikten och ta några bilder för att föreviga dina minnen.

Promenad eller Cykeltur längs Strandpromenaden

5. Utforska Hovs Hallar: För en äventyrlig dagstur rekommenderar vi att du beger dig till Hovs Hallar, en dramatisk kustlinje med imponerande klippformationer och hisnande utsikter. Ta en promenad längs klipporna, andas in den friska havsluften och låt dig uppslukas av den naturliga skönheten. Detta är verkligen ett måste för naturälskare och äventyrsentusiaster.

Slutligen, när du besöker Båstad, se till att du tar dig tid att besöka de mysiga butikerna och konstutställningarna som staden har att erbjuda. Från lokalt hantverk till modern konst finns det något för alla smaker. Och för den ultimata vistelsen, boka boende hos StayCay för att känna dig som hemma även när du är långt borta.

Available
Booked
Reserverad
Tillgänglig
Bokad


Välkommen till Båstad – en plats där skönhet, kultur och avkoppling möts på ett magiskt sätt.

Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt