Höganäs Farhult StayCay

Upplev en avkopplande semester i vår fritidsuthyrningshus i Farhult, perfekt belägen nära vackra vandringsleder, naturskatter och havet. Denna idylliska plats erbjuder en harmonisk reträtt där du kan utforska naturen, njuta av vandringsstigar och uppleva det pittoreska havet. Boka din vistelse nu och upptäck det bästa av avkoppling och äventyr!

Fakta

Storlek: 78 kvm
Antal sovrum: 3
Antal sängplatser: 5
Antal badrum: 1,5
Antal gäster: 6

Sovrum

Boendet består av tre sovrum. På nedersta våningen finns två enkelsänger. Ovanvåningen har två sovrum, det ena med en dubbelsäng och det andra med en enkelsäng

Läge

Mataffär: 2,9 km ICA Nära
Jonstorp-Vegaåns Mynning: 2,7 km
Kullaberg Naturreservat: 20 km
Farhultsbaden: 1 km

Ängelholms Havsbad Sibiriensstrand: 12 km

Upptäck det idylliska området mellan Ängelholms vackra stränder och de natursköna vandringslederna vid Kullaberg. Det finns många gårdsbutikerna, restaurangerna och vingårdarna i världsklass. På detta plats vi kallar Två Halvöar finner du ett paradis med möjligheter till vandring, segling, vattenäventyr, fiske och skogspromenader. Missa inte den mysiga shopping i centrala Ängelholm och mycket mer att upptäcka!

Bildgalleri

En fridfull plats för bokälskare och de som söker en tyst och fokuserad miljö.  

Ett rymligt kök utrustat med allt du behöver för att laga fantastiska middagar efter en dag på stranden eller baka efter en lång promenad längs havsklipporna. Här är platsen där kulinariska äventyr tar sin början. 

Njut av en privat trädgård och mysig uteplats där du kan koppla av. Här är det perfekta utrymmet för avkoppling och familjemys utomhus. Säker förvaring för cyklar och möjlighet att tvätta av de efter en lång dag på stigarna.

Bekvämligheter

Semestercyklister Välkomna 

Kyl & fys

Wifi

Hund Välkomna

Grill area

Pris och kalender

Höganäs Farhult StayCay

Available
Booked
Reserverad
MTOTFLS
14
1
2
3
4
5
6
7
15
8
9
10
11
12
13
14
16
15
16
17
18
19
20
21
17
22
23
24
25
26
27
28
18
29
30
-
-
Vänligen välj ett datum.

Tack för din förfrågan, vi återkommer till dig inom kort via Get Accept.

Betal med Kreditkort - köp på nätet.

Tack för din bokning, vi återkommer till dig inom kort!