Båstad Kungsberget StayCay

Uthyrning av en toppklass lägenhet bara 5 minuter promenad från havet med Båstad Sport Center tennisbanor och naturen som närmsta granne. En väl genomtänkt boende med fokus på livskvalitet samt närhet till Båstads hamn, Kallbadhus och Hotell Skansen som ligger bara 1,5 km från lägenheten.

Båstad Kungsberget StayCay

Det träffsäkra valet av materialen i kombination med läget gör Båstad Kungsberget StayCay till ett svårslaget semester boende alternativ. Köket är välutrustat och har en central plats, öppet mot vardagsrum och balkong.

Båstad Kungsberget StayCay: Köket

Stora takfönster ger ett fint ljusinsläpp, samtidigt som man kan njuta av en underbar utsikt över Båstad.

Båstad Kungsberget StayCay: fint ljusinsläpp

Båstad Kungsberget StayCay: Öppet vardagsrum/matplats/kök

Båstad Kungsberget StayCay: vardagsrum

Här finns två sovrum och ett vardagsrum med utrustad kök samt tillgång till en fantastisk balkong. Passar perfekt som en week hemester vid havet. Spendera din tid med Bjäres bästa utflykter, golf, tennis eller långa strandpromenader. Oändliga möjligheter för en perfekt hemester på Bjäre.

Båstad Kungsberget StayCay: Sovrum 1

Båstad Kungsberget StayCay: Sovrum 2

Båstad Kungsberget StayCay: underbar utsikt

Städning

Städning ingår inte i hyran och vi förväntar oss att man städar efter sig. Oftast finns det möjligheten att köpa städning om man önskar det. Vänligen notera i din bokningsförfrågan om du vill boka städning och / eller sänglinne och badlakan så återkommer StayCay.


Båstad Kungsberget StayCay: med fokus på livskvalitet

Båstad Kungsberget: Pool och Bastu

Båstad Kungsberget StayCay: Bastu

Som gäst hos oss är Ni välkommen att komma ner till poolområdet och tar ett dopp i poolen eller varma sig i bastun en stund. Gästerna ska respektera att vistelse i poolområdet är tidsbegränsad ca: 30 minuter för att övriga gäster får chans att utnyttja spa & relax.

Kalender och Pris

januari 2022
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
30
 
31
 

Bookning


Om du är intresserad av att hyra Båstad Kungsberget StayCay eller få mer information kan du kontakta Maija på StayCay. Maija är registrerad hyresförmedlare hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) och förmedlar uthyrning av bostäder på kort- och långsikt. När du skickar en förfrågan om att boka från kalender kommer datumen Du önskar att reserveras under tiden vi på StayCay förbereder din fråga.