Båstad Kungs StayCay

Letar du efter en drömlägenhet för långtidsuthyrning i hjärtat av Båstad? Denna rymliga lägenhet med tre sovrum och en solig balkong erbjuder en fantastisk utsikt över tennis.

Med sitt centrala läge är du nära till både shopping och natursköna områden. Perfekt för familjer eller tennisentusiaster som söker komfort och bekvämlighet. Missa inte chansen att bo i en av Båstads mest eftertraktade områden!

Fakta

Båstad Kungs StayCay

Uthyrs: omöblerat boende
Antal rum: 3 sovrum, 1 badrum med tvätt och torkmaskin, 1 vardagsrum, kök, och matplats
Parkering  ingår i hyran (möjlighet till elbilladdning)
Tillträde enligt överenskommelse
Hushållsel inkl laddning av elbil + bredband/tv betalar hyresgästen själv för
Hyran: 18.500 / inklusiv värme, vatten + avfall

Antal m²: ca 80 kvm

Om Båstad

Båstad är ett område som erbjuder evenemang året om, vilket gör det till en livfull plats att bo på. Här finns utmärkta skolor och högkvalitativ service, perfekt för både barnfamiljer och individer. Hyr en bostad för att provbo i Båstad medan du söker det perfekta huset att köpa. Upptäck charmen och bekvämligheterna som gör Båstad till en idealisk plats att kalla hem.

Intresseanmälan

Om du vill ha mer information om långtidsuthyrning av Båstad Kungs By StayCay, skrev till oss, maija@staycayservice.se, så återkommer vi. Använd mejlet för att lämna en kort beskrivning av dig själv och de andra som du vill ska bo tillsammans med dig i huset. När du har skickat in uppgifterna kommer vi att kontakta dig för ett eventuellt telefonmöte. För att bli hyresgäst hos StayCay krävs att du är över 18 år och har en fast inkomst utan betalningsanmärkningar.