Upptäck Sverige med StayCay

Har du funderat på att starta eget? 

Vill du få kontroll över din egen tid och driva StayCay uthyrning? Vi på StayCay startade förmedlingstjänsten StayCay på Bjäre 2016. Idag har vi cirka 40 uthyrningsobjekt. Vi hjälper gästen med sin semester på Bjäre. Vi tar hand om uthyrning av semesterbostäder i Båstad, Torekov, Vejbystrand och andra smultronställen på Bjäre.

Uthyrning av privata bostäder har fått mycket uppmärksamhet med många globala plattformar och hemester trenden från 2020 som ingen glömmer. Vi vet också att det saknas en lokal kännedom och samordning kring uthyrning av privata bostäder. StayCay är ett bra koncept som tar hänsyn till det som saknas på marknaden. Därför letar vi efter rätt person som vill vara med och driva sitt egna företag under StayCay Service AB. Med StayCay konceptet kan du erbjuda dina kunder förmedling av semesterbostäder så fler kan upptäcka Sverige. 

Med oss driver du ett professionellt gediget förmedlingsföretag som sätter kunden i fokus.

StayCay Service AB hjälper dig med: 

  • Marknadsföring 
  • Hjälp i den dagliga driften 
  • Administration 
  • Online bokningssystem

Garanti

Vi vet att rätt person på rätt plats har mycket bra förutsättningar att starta en framgångsrik StayCay enhet. Detta innebär att vi, när vi godkänt dig som StayCay förmedlare, kan ge dig garantier att du får igång din verksamhet på ett bra sätt. Om du efter 12 månader med vår hjälp ändå inte uppnått en förutbestämd omsättning återbetalar vi halva den avgift som du betalt för inträdet i konceptet.

Vi tror att rätt StayCay “Maija”

  • delar våra värderingar av hög service och kvalitet. 
  • är ordningssam och strukturerad 
  • har hög social kompetens 
  • har en trygg och stabil ekonomi 

Vi är nu på jakt efter rätt personer som vill vara med och utveckla StayCay konceptet tillsammans med oss. Är du intresserad av att bli StayCay förmedlare på din plats i Sverige? Använd Dig då av nedanstående formulär. Vi ringer dig på den tid som passar dig. 

Alla kontakter med oss är konfidentiella.