Vejbystrand IP StayCay

Mittemot Vejby IP finns ett nytt hus som ni kan hyra ut. Huset har 2 sovrum och är bara en kort promenad ifrån hamnen, en fin idrottsplats med padelbanor, fotbollsplan och ett nytt utegym. Välkommen till en trevlig och skön känsla.

Vejbystrand IP StayCay

Är ni sugna på att hyra Vejbystrand IP StayCay? Huset passar bra till en barnfamilj med stort intresse för sport. Vi erbjuder uthyrning av Vejbystrand IP StayCay från 15 augusti till 15 juni.

Vejbystrand IP StayCay: Vardagsrum

Vejbystrand IP StayCay:
Antal rum: 2 sovrum, 1 badrum och gäst toalett, vardagsrum, kök, och uteplats
Antal m²: 84
Hyra: 12.500 kr/månad

Uthyres möblerat

Vejbystrand IP StayCay: Kök

Vejbystrand IP StayCay: Badrum

Vejbystrand IP StayCay: Sovrum

Vejbystrand IP StayCay: Tvätt

Vejbystrand IP StayCay: Sovrum

Om Vejbystrands närområdet

I närområdet (Vejbystrand) finns det mycket som till exempel fina skolor, förskolor, butiker och bibliotek. Det finns också en fin idrottsplats och hamn. Vejbystrand är en mycket lugn by med trevligt folk. Det bästa är att det är så nära till vattnet. I närheten finns en fin vinodling där du kan gå på vinprovning. I Vejbystrand finns också lägerplats Grytskär där du är nära till havet och en mycket fin skog.

Att vara hyresgäst hos StayCay

För att bli hyresgäst hos StayCay krävs det att du är över 18 år och att du har en inkomst som täcker hyran med marginal. Du skall inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden. Utöver det försöker vi hitta hyresgäster som passar in i huset.

Möjlighet till en perfekt Staycation